PRESSMEDDELANDEN OCH NYHETER

Här hittar du nyheter och pressmeddelanden från The Skin Agent Sweden AB

Vi välkomnar Region Skåne som ny kund

 

I juni har vi haft nöjet att välkomna Region Skåne som kund.  De har köpt in anti-skav-stiftet SPORT till personalen på intensivvården på Helsingborgs lasarett. The Skin Agent SPORT motverkar skav från kläder, skor och utrustning och ska hjälpa dem motverka skav och friktionsskador i ansiktet från visir, munskydd och övrig skyddsutrustning som används i deras dagliga arbete. 

The Skin Agent hjälper intensivvårdspersonalen förebygga skav från ansiktsmasker

Under april månad har The Skin Agent Sweden AB donerat produkter ur sin anti-skav serie till Intensivvårdspersonalen i Stockholm. Vårdpersonal på Karolinska Sjukhuset i Solna och Huddinge, S:t Görans Sjukhus, Danderyds Sjukhus och Södersjukhuset har alla fått ett anti-skav stift för att underlätta vardagen med de ansiktsmasker som är nödvändiga under Corona pandemin.

The Skin Agent MOVE testvinnare bland skydd mot lårskav

Bäst i test mot lårskav med Linda-Marie Nilsson

The Skin Agent MOVE står som testvinnare i författaren och kroppsaktivisten Linda-Marie Nilssons oberoende test av produkter för skydd mot lårskav.

MOVE utmärkte sig för att hålla vad den lovar.

Linda-Marie Nilssons test omfattade 17 produkter för skydd mot lårskav och publicerades på Youtube den 1 augusti 2019.

Innovativ svensk produkt för löpare minimerar risken för fotsår hos diabetiker

I Sverige amputeras fötter/ben årligen på ca 2400 patienter, där diabetiker står för majoriteten. Minst 85 procent av de diabetesrelaterade amputationerna föregås av ett fotsår.

Ca 50 procent av fotsåren går att härleda till ”yttre våld”, vanligtvis från patientens fotbeklädnad – skor, stövlar.

The Skin Agent utser TeTI Sport till distributör i Sverige

 

TeTI Sport AB får förtroendet att ansvara för distribution, försäljning och marknadsföring av den naturliga anti-skav serien The Skin Agent på den svenska marknaden.

The Skin Agent Sweden AB är i en tillväxtfas och har under en tid sökt en distributör i Sverige som har kompetens att jobba med den bredd av återförsäljare och målgrupper som produktserien vänder sig till.

The Skin Agent stödjer Bröstcancerförbundet under Rosa Oktober

the ski agent rosa bandet

10 kronor från varje såld The Skin Agent BH under oktober doneras till Bröstcancerförbundet

The Skin Agent BH förebygger effektivt skav från behån. Axelband, byglar och spets. Produkten används också med fördel efter sektorresektion eller mastektomi, vid användning av bröstprotes samt på strålskadad hud och ärr där huden är extra känslig. 

Ytterligare en apotekskedja tar in The Skin Agent “anti-skav-stick” i sitt sortiment

Kronans Apotek handla the skin agentSkav och friktionsskador på huden (skavsår) är ett vanligt förekommande problem i många sammanhang. Det är också något som har varit svårt att skydda sig mot, och fokus har främst legat på lösningar som behandlar skadan efter att den har uppstått. The Skin Agent har tagit fasta på problemet och utvecklat en produktserie som aktivt förebygger skador på huden. Apoteken har företaget alltid sett som en naturlig marknadsplats för produkterna eftersom det är till sitt apotek man i första vänder sig för att få tips och råd kring sår, skador och irritation på huden.